Ev dekorasyon mağaza zinciri IKEA, artan yangın riski nedeniyle Belçika, Hollanda ve Almanya’da satılan bazı VARMFRONT powerbanklerin (taşınabilir şarj cihazı) geri çağrıldığını duyurdu. Geri çağırma işlemi Belçika, Hollanda ve Almanya için geçerli.

Şirketin bildirdiğine göre, farklı yıllarda üretilmiş olan VARMFRONT marka powerbankler çalışma sırasında aşırı ısınma yapıyor ve kullanıcı da yanık riski oluşturuyor. Hatanın üretimden kaynaklandığı belirtiliyor.

Belirtilen modellerdeki powerbankleri daha önce satın alan müşterilerin bu ürünü kesinlikle kullanmaması tavsiye ediliyor. Ürünü IKEA mağazasına götüren müşteriler satın alım bedelinin iadesini alabiliyor. İade işlemi için herhangi bir fatura veya fişe gerek bulunmuyor.

Almanya’da gözler Brandenburg’da: AfD burada da önde gidiyor Almanya’da gözler Brandenburg’da: AfD burada da önde gidiyor

Geri çağrılan ürünler:
VARMFRONT powerbank 10 400 mAh
Model numarası:
E2038
Ürün numarası: 105.556.45
Üretim tarihi (YYWW): 2313, 2316, 2318, 2319

VARMFRONT powerbank 5 200 mAh
Model numarası: E2037
Ürün numarası: 705.556.47
Üretim tarihi (YYWW): 2318, 2319, 2322

Ikea Şarj

Üretim tarihi cihazların üzerindeki etiketlerde bulunuyor:

Ikea Geri Çağırma 02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş