Hollanda polisi, 12 yaşındaki kayıp Hania’nın resimdeki adamın yanında olduğunu düşünüyor.





12 yaşındaki Hania'nın Rotterdam'dan kaybolmasıyla ilgili İngilizce konuşan bir adamın fotoğrafları paylaşıldı.





Polis, sosyal medyada ve haber sitelerinde Adamın resmeni paylaştı. Bu kişiyi kim görürse veya kaldığı yeri biliyorsa 112'yi araması istendi.









Polis, Perşembe günü saat 12:30’dan itibaren haber alınamayan, kayıp 12 yaşındaki kız çocuğu için ambert alert mesajı gönderdi.





Rotterdam Crooswijk mahallesi Vaandrigstraat sokağında bulunan okuldan, öğretmenlerine diş doktoruna gidecem diyerek izin alan 12 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor.





Yapılan araştırmada 12 yaşındaki hania’nın diş doktoruyla randevusu olmadığı öğrenildi.





Polis, en son Rotterdam crooswijk mahallesinde görülen, kayıp 12 yaşındaki kız çocuğu Hania için çok endişeli olduğunu bildirdi.





Hania orta-uzun siyah saçlı, çiçek desenli beyaz bir elbise, siyah ceketli beyaz tozluk, beyaz ayakkabılar ve yanında pembe bir sırt çantası var.





Kayıp 12 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili bilgisi olan veya kendisini gören vatandaşların 0900-8844 telefon numarasını veya en yakın polis bürosuna bildirmeleri rica olunur.





WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın





©SONHABER.EU

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!