Dünyaca ünlü Türk kökenli Alman futbolcu, kanalını açtığını takipçileri ile paylaştı. Beklenen haberi Facebook sayfasından takipçileri ile paylaşan Alman futbolcu, paylaşımında, Twitch’e teşekkür ettikten sonra kanalının linkini paylaşarak yakın zamanda yayınlara başlayacağını söyledi. Mesut Özil Twitch kanalı açıyor!

Yıldız, 10 numara video oyunlarına ilk defa ilgi duymuyor. Eylül ayının başlarında eWorld Cup şampiyonu Mosad ‘Msdossary’ Aldossary’in de yer aldığı bir FIFA 19 takımı kurmuştu. Instagram paylaşımlarında da sürekli video oyunları oynarken çekilmiş fotoğraflarını paylaşan futbolcunun en büyük tutkuları arasında video oyunları olduğu biliniyor.

Dele Alli’de Twitch’de
İngiltere milli takımının ve Tottenham’ın genç yıldızı Dele Alli‘de nisan ayında Twitch yayıncılığına başlamıştı. Fortnite oyuncusu olan İngiliz futbolcu Mesut Özil ile İntiltere liginde birbirlerine birçok kez rakip oldu. FIFA oyuncusu olan Mesut ve Fortnite oyuncusu olan Dele, birbirlerine Twitch’de de rakip olacaklar mı merakla bekliyoruz.