{"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"BreadcrumbList","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"item":{"@type":"Thing","@id":"https:\/\/www.sonhaber.eu","name":"Haberler"}}]}
  • DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • G.ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.990 %-1.55
  • ETHERIUM 3.063 %-1.57
13°

NS'den sıra dışı Hollanda trenleri



Tren yolculukları hem hızı hem de konforu nedeniyle en çok tercih edilen ulaşım yollarından biri. Kimileri bu yolculuğu laptop ile çalışarak geçirmek istersenken kimileri ise grup olarak sohbet ederek ya da yemek yiyip kahve içerek geçirmek istiyor. Peki, bu kadar çok farklı talep varken herkesi aynı tasarımlı koltuklara oturtmak neden?

Farklı müşteri taleplerini karşılamak üzere tasarlanan trenler, tren yolculuğunu hiç olmadığı kadar konforlu bir hala getirecek. Ofislerimizden daha rahat olması beklenen çalışma alanı tasarımları ise herkesi kendine hayran bırakıyor.

Tüm yolcuların yolculuk süresince farklı beklentilere sahip olduğunu göz önünde bulunduran şirket, sıra dışı bir yolculuk deneyimi sunmayı amaçlıyor

Mecanoo mimarlık ve Gispen mobilya şirketiyle anlaşan Hollanda Demir Yolları, modüler olarak farklılık gösteren birçok yolcu kabini tasarlıyor.

Biraz kişisel alan talep ederseniz tek kişilik jet kabinden, bar taburesinde manzaraya karşı oturarak yolculuk yapmak isterseniz geniş alandan bilet alabileceksiniz.

Hollandalı şirket, gruplara, eğlenmek, uyumak ya da dinlenmek isteyen müşterilere özel tasarımlar yapmayı amaçlıyor. Bu tasarımlar müşteri talepleri esas alınarak geliştirilecek.

Tüm tasarımları müşteri taleplerine göre oluşturmayı planlayan şirket, esnek yöntemlerle tren kabinlerinde oynama da yapabilecek.

Kabinlerini taşınabilir ve değiştirilebilir şekilde dizayn etmeyi planlayan şirket, müşterilerden gelecek taleplere göre kabinlerin tasarımını hızlıca değiştirebilecek bir sistem üzerinde çalışıyor. Demirbaş ürünlerin sabitlenmiş olduğu bir tren tasarımı, yakın gelecekte tarihe karışabilir.

Proje gerçeğe dönüştüğünde, sert ve rahatsız bir koltukta ters yönde giderek tren yolculuğu yapmak, hüzünlü bir anı olarak tarihteki yerini alacak.

Paylaşılan fotoğraflar ise olası konseptlere istinaden yapılmış tasarımlar

foto 10

foto 9

ns foto 4

ns foto 3

ns foto 2

ns foto 1

ns foto 5

ns foto 6

ns foto 8

ns foto 7

Yükleniyor...
Son Haberler
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu