Kansere karşı verilen mücadelede gerek tıp alanında gerekse düzenlenen kampanyalar açısından önemli gelişmeler kaydedilse de yinede yetersiz kalınıyor.

Kansere karşı mücadelede yer almak, yapılan kampanyada toplanan paralarla kanser araştırmalarına katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında ilki yapılan 'Swim to Fight Cancer' organizasyonu, bu yıl eylül ayında sınırlarını genişleterek devam ediyor.

2014 yılında 14 eylülde Noord Brabant bölgesinde ’s-Hertogenbosch şehri de Singelgracht ve de Stadsdommel’de başlatılan kanserle mücadele için yüzme organizasyonu bu yıl Haarlem, Apeldoorn ve Dordrecht’te de yapılacak.

13 Eylül 2015 tarihinde 's-Hertogenbosch kentinde yapılacak olan yüzmeye bu yıl Osman Çifçi’de katılacak.

Çifçi konu ile ilgili Son Haber’e gönderdiği açıklamada, “Kansere karşı güzel gelişmeler yaşansa da, halen yapılması gerekenlerin pek çok gerisindeyiz. 13 Eylül pazar günü Den Bosch’ da kansere karşı yüzme yapılacaktır ve ben o yüzme programına katılacağım. 2.1 km uzunlukta olan bu güzergahı yapmam için sizlerin desteği lazım. 600 tane katılımcıyla beraber bu yolda kansere karşı yol alacağız.” dedi.

Bu kampanya’da az çok demeden herkesin katkı sağlamasını dileyen Çifçi, “Bu konuda maddi manevi desteğinize ihtiyacımız var. Bu yolda bana bağışta bulunmanız çok makbule geçecektir! Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Az çok demeyelim, destekte bulunalım “ ifadelerini kullandı.

Osman Çifçi’ye ve özellikle onun sayesinde Kanserle Mücadele’ye destek olmak için bu linki tıklayınız.

© SONHABER.NL