HOLLANDA

Rotterdam’da bir evde çürümüş kadın cesedi bulundu

Rotterdam Hoogvliet semtinde bir evde aylarca önce öldüğü anlaşılan bir kadın cesedi bulundu. Polis doğal ölüm olduğunu düşünüyor.

Abone Ol

Rotterdam Hoogvliet semtinde bir evden gelen yoğun koku üzerine yapılan şikayetle olay yerine gelen polis memurları, belirtilen adreste aylar önce öldüğü tahmin edilen bir kadın cesedi ile karşılaştı.

Rijnmond gazetesinin verdiği bilgiye göre mahalle sakinleri Çarşamba akşamı Westzijdsepad'daki bir evin penceresinde çok sayıda sinek bulunduğu ve yoğun bir koku almaya başladı. Bir mahalle sakini evin penceresinden içeri baktığında, içerdeki kadını görüp polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde yaşlı kadını cansız bedeni ile karşılaştı. 

Haberde; yaklaşık 80 yaşlarında olduğu belirtilen kadını yalnız yaşadığı, komşuları ve ailesiyle çok az temasının olduğu, evden pek dışarı çıkmadığı ve çıktığı zamanda yürüteçle yürüyebildiği beliritldi.

Bir polis sözcüsü, kadının doğal nedenlerle öldüğünü ancak ne kadar süredir orada olduğunun henüz bilinmediğini aktardı. Polis sözcüsü yerel basına yaptığı açıklamada "Sadece kadının uzun süredir orada olduğunu ve cesedin ileri derecede çürümüş olduğunu söyleyebilirim."dedi.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.