Çekirdeğinden, mis gibi kokusuna, tadından, görüntüsüne Kadar mercek Altına Alınan Caffè Nero'nun Lezzetli kahvelerini, hangi karakterde kişilerin içtiğine Bir göz atalım. Şüphesiz ki Tercihleriniz karakterinize ayna tutan en önemli Diğer unsurların başında geliyor. Siz Caffè Nero'nun Kapısından girdiğinizde, Kendinizi hangi Eşsiz lezzetin kollarına bırakıyorsunuz?

Espresso
Sizin Zor Bir kisi Olduğunuzu söylemek yanlış olmaz. Zor ikna olmak KONUSUNDA da usta yapmış olabilirsiniz A.Ş. beğenmek. GENELLİKLE yalnızlıktan hoşlanırsınız. Yavaş ettik anlaşılır konuşup karşınızdaki kişiye eğitim Verir gibi Bir havaya bürünürsünüz. GENELLİKLE Sakin bir yapınız Vardır ama onu insan gibi siz de zaman zaman sinirlenebilirsiniz tabii ki ama bu siniriniz de sıcacık Bir Espresso ile çabucak geçer.

Cappucino
Alışkanlıklarınızı bırakmak Sizin Için oldukca zordur ama zaten Sizin alışkanlıklarınızı bırakma gibi Bir niyetiniz de YOKTUR. Geleneksel Bir yapınız Olduğu söylenebilir. Sizin Için arkadaşlardan Ziyade, aile bağları Daha Önemlidir. Özellikle sizden küçük kardeş ziyaretinde kuzenlerinize şefkat dolu kalbiniz yumuşacıktır. Issız adaya düşseniz yanınıza Bir ailenizi Cappucino'yu alirsiniz ettik.

Caffè Latte
Her bir elinizde telefon, önünüzde bilgisayar mı var? Tabii ki Bunların çoğu yerin epey next to Caffè Latte de olmazsa olmaz. Bir Yandan Caffè Latte'nizi yudumlarken, bir Yandan arkadaşlarınızla buluşma Planları yapıyor, akşama nerelere gitsek diye düşünüyorsunuz değil mi? Çünkü siz Kalabalık ortamların insanı, partilerin aranan ismisiniz. Her yere o kadar iyi uyum sağlıyorsunuz ki, arkadaş çevreniz de oldukca Geniş.

Americano
Evde iş, arabada iş, ofiste iş, uçakta iş, tatilde bile iş ... Sizin anahtar kelimeniz 'iş' Kafanızı kaşıyacak vakit bulamadığınızda zevkten dört oluyorsunuz Köse. Rüyanızda bile o Toplantı senin, bu Görüşme benim koşturuyorsunuz. Posta kutunuz patlamak Üzere, telefonunuzun şarjı zaten yetmiyor. Arkadaş çevrenizi bile iş arkadaşlarınızdan kuruyorsunuz. Enerjinizi merak edenlere ufak sırrınızı vermekte sakınca yok Bir; Americano!

Sıcak çikolata
İş yerlerinde ayın elemanı, aile ortamında en sevilen ortanca Çocuklar hep 'Sıcak Chocolate'cılerden çıkar. Çünkü Sizin öyle naif, öyle sakin Bir yapınız var ki, dünya bir yana, siz bir yana. Siz Komşunun örnek gösterilen çocuğusunuz! Siz ayın elemanısınız! Bu kadar tatlı olmanızın sebebi tabii ki Hot Chocolate!

Mocha
Her kar yağdığında elinde kupa, ayagında kocaman panduf terlik, sırtında battaniye, Önünde 'New York Best Seller' Bir Kitap ile Instagram'a pencere Önünde fotoğraf atanın kim Olduğu çok açık. Tabii ki Sizin Kadar romantik biri! Romantizmi doruklarda yaşamayı seviyor, onu daim aşkın peşinden koşuyorsunuz. Aşık Olmak için Bir sebebe ihtiyaciniz yok Çünkü siz bebeklik battaniyesine safra aşık Olabilecek birisiniz. Anahtar kelimeleriniz tabii ki aşk Caffè Mocha A.Ş.!