Sıcaklıkların 20 derece civarında seyrettiği bu günlerde meteorologların açıklamaları, yaklaşık bir buçuk hafta içinde Hollanda’nın soğuk kış günlerine gireceğini gösterdi. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar ortalama 10 dereceye kadar düşecek, geceleri ise don görülecek.

Avrupa üzerinde oluşan yüksek basınç nedeni ile önümüzdeki haftadan itibaren hava sıcaklıklarının düşeceği belirtiliyor. Doğu bölgelerindeki bu basınç sayesinde yağışlar azalacak, güneş daha fazla kendini gösterecek fakat sıcaklıklar düşecek.

Bugün yer yer bulutlu bir havanın görüleceğini belirten meteorologlar bazı bölgelerde yağış olabileceğini sıcaklıkların ise 17 derece civarında seyredebileceğini belirtiyor. Yarın ise genelde yağışsız olması bekleniyor.

Cuma günü ve hafta sonunda güneşli bir havanın görüleceğini belirten uzmanlar bunun yanında sıcaklıkların hissedilir der3ecede düşeceğini vurguluyor. Gece ve sabahın erken saatlerinde yoğun sis görüleceği ve sıcaklıkların don noktasına kadar düşebileceği uyarısında bulunuluyor. Öğleden sonra ise sıcaklıkların 10-12 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

SONHABER.EU