• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
22°
5 ay önce ALMANYA

Baden Württemberg’de bir süpermarkette 4 yaşındaki bir kız çocuğu, 34 yaşındaki Hollandalı tarafından sebepsiz yere bıçaklandı.

5 ay önce HOLLANDA

Den Haag Belediyesi şehirde birçok alanda ücretli park yeri uygulamasına geçmek istiyor. Vatandaşlar ise bu konuda referandum yapılması çağrısında bulunuyor.

5 ay önce BELÇİKA

Antwerp Merkez İstasyonu'nda bir trende gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucu 69 yaşındaki bir kadın ağır yaralandı. Saldırgan yakalandı.

5 ay önce HOLLANDA

Son 15 yıldır Rotterdam Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmed Aboutaleb’in görevini ne zaman bırakacağı belli oldu.

5 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Milyarlarca insanın günlük olarak kullandığı arama motoru Google’ın yapay zeka (AI) tarafından oluşturulan Premium içeriği ücretli mi olacak?

5 ay önce ALMANYA

Almanya'da emniyette görevli yüzlerce polis memuru hakkında aşırı sağ görüşe sahip oldukları iddiası ile soruşturma başlatıldı.

5 ay önce HOLLANDA

Perakende zinciri TK Maxx, Hollanda’da satılan farklı markalardaki kablosuz şarjları, kullanıcıda yanık riski oluşturduğu için geri çağırdı.

5 ay önce DÜNYA

Forbes tarafından hazırlanan dünyanın en zenginleri listesi güncellendi. Elon Musk birinciliği Bernard Arnault’a kaptırdı.

5 ay önce ALMANYA

Hükümetin sigara içenlerin sayısını azaltmak için fiyatlara tarihi zam yapması işe yaramadı. Sigara ve tütün almak için Almanya’ya gidenlerin sayısı arttı.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’da kaçak uyuşturucu laboratuvarında 3 kişi ölü olarak bulundu. Biri ağır üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu