• DOLAR 34,22 %-0.01
  • EURO 37,08 %0.10
  • ALTIN 3.005,58 %0.44
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.799 %-1.02
  • ETHERIUM 2.639 %-4.07
11°
6 ay önce BELÇİKA

Brüksel'deki Erasmus Hogeschool öğrencileri, okullarda başörtüsü serbestliği için harekete geçti; imza kampanyası başlattı.

6 ay önce ALMANYA

Münih Gümrük Dairesi dolandırıcıların dairenin adını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalıştığı konusunda uyarı yayınladı.

6 ay önce BELÇİKA

Brüksel’de içerisinde helal kesim yasağının da bulunduğu bir tasarı ortalığı karıştırdı. Siyasi partiler arsında anlaşmazlık yaşanıyor.

6 ay önce HOLLANDA

Hollanda’nın Oldenzaal kentinde yaşayan 28 yaşındaki Zoraya, evinin salonundaki koltukta yapılacak ötanazinin ardından yakılmak istediğini söyledi.

6 ay önce ALMANYA

Baden Württemberg’de bir süpermarkette 4 yaşındaki bir kız çocuğu, 34 yaşındaki Hollandalı tarafından sebepsiz yere bıçaklandı.

6 ay önce HOLLANDA

Den Haag Belediyesi şehirde birçok alanda ücretli park yeri uygulamasına geçmek istiyor. Vatandaşlar ise bu konuda referandum yapılması çağrısında bulunuyor.

6 ay önce BELÇİKA

Antwerp Merkez İstasyonu'nda bir trende gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucu 69 yaşındaki bir kadın ağır yaralandı. Saldırgan yakalandı.

6 ay önce HOLLANDA

Son 15 yıldır Rotterdam Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmed Aboutaleb’in görevini ne zaman bırakacağı belli oldu.

6 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Milyarlarca insanın günlük olarak kullandığı arama motoru Google’ın yapay zeka (AI) tarafından oluşturulan Premium içeriği ücretli mi olacak?

6 ay önce ALMANYA

Almanya'da emniyette görevli yüzlerce polis memuru hakkında aşırı sağ görüşe sahip oldukları iddiası ile soruşturma başlatıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu