• DOLAR 34,08 %0.16
  • EURO 38,09 %0.01
  • ALTIN 2.836,09 %0.24
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 62.560 %1.65
  • ETHERIUM 2.444 %1.99
19°
5 ay önce ALMANYA

Almanya’da yıllık geliri 11.604 euro'nun altında olanlar artık vergi ödemeyecek. Bu düzenleme yüz binlerce emekliyi etkileyecek. 

5 ay önce SAĞLIK

Avrupa İlaç Ajansı, intihar düşüncesini tetiklediği iddiasıyla incelemeye aldığı Ozempic ve diğer diyabet ilaçlarıyla ilgili araştırmanın sonuçlarını açıkladı. 

5 ay önce ALMANYA

Avrupa Trafik Polisleri Birliği (RoadPol) organizesinde, 29 AB ülkesinde bir hafta boyunca sürecek ek hız kontrolleri haftası bugün başladı.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da Dışişleri Bakanı Slot Kur'an’a yapılan çirkin saldırıların yasaklanmasını, Adalet Bakanı Yeşilgöz ise özgürlüklerin korunmasını savundu.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda Meteoroloji Enstitüsü KNMI, öğleden sonra ülke genelini etkilemeye başlayacak fırtına ve dolu için uyardı. Hangi bölge fırtınadan ne zaman etkilenecek?

5 ay önce ALMANYA

Almanya'nın Hessen eyaletinde Hofheim kasabasında yaşayan 14 yaşındaki Ahmed Eyyub Sarıgül’den 2 Nisan’dan bu yana haber alınamıyor.

5 ay önce DÜNYA

Bulgaristan’ın Vidin ve Botevgrad şehirleri arasında, Makreş kavşağından başlayıp Bela’ya kadar devam eden yeni otoyol hizmete açıldı.

5 ay önce DÜNYA

Viyana'da yaşayan bir kadın, dondurulmuş sebze paketinden çıkan fare kafası ile hayatının şokunu yaşadı. Paketten fare kafası çıktı.

5 ay önce HOLLANDA

ING, kendini banka elemanı gibi tanıtıp insanları mağdur eden dolandırıcılara karşı yeni bir yöntem geliştirdi. Müşteri anında kimin aradığını görebilecek.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’da hükümet, resmi kayıtlarda isim ve cinsiyeti değiştirmeyi kolaylaştıran Kendi Kaderini Tayin Hakkı Yasası'nı onayladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu