• DOLAR 34,25 %0.06
  • EURO 37,21 %-0.04
  • ALTIN 3.008,72 %0.44
  • BİST100 8.782 %-0.14
  • BITCOIN 68.200 %0.02
  • ETHERIUM 2.715 %2.62
15°
6 ay önce DÜNYA

Bulgaristan’ın Vidin ve Botevgrad şehirleri arasında, Makreş kavşağından başlayıp Bela’ya kadar devam eden yeni otoyol hizmete açıldı.

6 ay önce DÜNYA

Viyana'da yaşayan bir kadın, dondurulmuş sebze paketinden çıkan fare kafası ile hayatının şokunu yaşadı. Paketten fare kafası çıktı.

6 ay önce HOLLANDA

ING, kendini banka elemanı gibi tanıtıp insanları mağdur eden dolandırıcılara karşı yeni bir yöntem geliştirdi. Müşteri anında kimin aradığını görebilecek.

6 ay önce ALMANYA

Almanya’da hükümet, resmi kayıtlarda isim ve cinsiyeti değiştirmeyi kolaylaştıran Kendi Kaderini Tayin Hakkı Yasası'nı onayladı.

6 ay önce ALMANYA

Hollanda ve Almanya, vatandaşlarına İsrail ve İran'la ilgili seyahat uyarıları yaparak dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

6 ay önce HOLLANDA

Bu hafta sonu tüm ülkede sıcaklıklar artacak. Ancak önümüzdeki hafta hem sıcaklıklar düşecek hem de sağanak yağışlar etkili olacak.

6 ay önce DÜNYA

Avusturya’nın Oberösterreich bölgesinde, artan yaşam maliyetlerinde ailelere destek olmak için maddi destek verilecek.

6 ay önce HOLLANDA

Amsterdam Belediyesi bu yıl da yaz döneminde 4 ila 11 yaş arasındaki çocuklara toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat imkanı sunacak.

6 ay önce FRANSA

Fransa’nın Rochefort kasabasında  hava soğuk diye en az 400 zarfı sahibine teslim etmeden çalılıklara atan postacı yakayı ele verdi.

6 ay önce ALMANYA

Avrupa’da ev kiraları konusunda Hollanda, en pahalı ülkeler arasında yer alıyor. Amsterdam, Rotterdam ve Den Haag listede ilk beş şehir arasında.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu