• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,11 %0.13
  • ALTIN 2.868,21 %1.38
  • BİST100 9.921 %-0.54
  • BITCOIN 63.400 %0.65
  • ETHERIUM 2.545 %4.2
23°
5 ay önce HOLLANDA

Bir dizi resmi ziyaret için Hollanda’da gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk toplumu ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Ludwigshafen kentinde bir öğretmenin Faslı öğrencisine bir aydır uyguladığı ceza, büyük tartışma yarattı. Çocuğun ailesi hukuk yoluna başvurdu.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika'da öğrencilerin bilimsel araştırmalar için bağışladıkları spermlerle en az iki çocuğun dünyaya geldiği ortaya çıktı. Başka donör çocuklar da olabilir.

5 ay önce HOLLANDA

Senato, iş piyasasında dezavantajlı bireyleri işe alan işverenlere sağlanan Düşük Gelirli Çalışan Desteği (LIV) programının sonlandırılmasına onay verdi. 

5 ay önce ALMANYA

Mayıs ayı bir dizi değişiklikle birlikte geliyor. Uçak yolculuğu, asgari ücret ve emekli olabilecek yaş grupları ve diğer değişiklikler haberimizde.

5 ay önce BELÇİKA

Antwerp'te bir eve giden icra memurları ve polis bir yıl önce öldüğü düşünülen bir adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Adamın doğal yollarla öldüğü belirtildi.

5 ay önce HOLLANDA

Den Bosch’taki Sint Jans Lyceum’dan onlarca genç Hollanda Diyanet Vakfına bağlı Orhan Gazi Camii’ne ziyaret düzenledi.

5 ay önce TÜRKİYE

Türkiye’de Kahraman Maraş ve çevresinde meydana gelen depremi günler öncesinden haber veren Hollandalı profesör Tokat ve İzmir depremlerini de bildi.

5 ay önce BELÇİKA

Flaman Parlamentosu, Beveren, Kruibeke ve Zwijndrecht belediyelerinin de içinde olduğu 13 belediyenin birleşmesini onayladı.

5 ay önce BELÇİKA

Farklı amatör liglerinde mücadele eden Türk futbol takımları, sezonun sonuna yaklaşırken şampiyonluk ve play-off hedefleri için kritik maçlara çıkıyor. 

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu