• DOLAR 34,25 %0.03
  • EURO 37,23 %-0.03
  • ALTIN 2.992,37 %-0.10
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.800 %0.81
  • ETHERIUM 2.711 %2.38
13°
6 ay önce HOLLANDA

Tilburg’da gerçekleşen Hollanda Eğitim ve İş Ağı buluşması, kariyer ve yeni iş fırsatları arayan gençler ile iş dünyasını bir araya getirdi.

6 ay önce BELÇİKA

Delhaize, özellikle fıstık alerjisi olan kişilerde ciddi bir tehlike oluşturabilecek ıspanaklı makarna ürününü geri çağırdığını açıkladı.

6 ay önce DÜNYA

Azerbaycan ve Ermenistan arasında devam eden sınır belirleme komisyonu toplantısında önemli bir karara imza atıldı.4 Köy Azerbaycan’a verildi.

6 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da özellikle televizyonda yer alan programlar ile tanınan ünlü isim Donny Roelvink Müslüman oldu.

6 ay önce HOLLANDA

Bir dizi resmi ziyaret için Hollanda’da gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk toplumu ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

6 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Ludwigshafen kentinde bir öğretmenin Faslı öğrencisine bir aydır uyguladığı ceza, büyük tartışma yarattı. Çocuğun ailesi hukuk yoluna başvurdu.

6 ay önce BELÇİKA

Belçika'da öğrencilerin bilimsel araştırmalar için bağışladıkları spermlerle en az iki çocuğun dünyaya geldiği ortaya çıktı. Başka donör çocuklar da olabilir.

6 ay önce HOLLANDA

Senato, iş piyasasında dezavantajlı bireyleri işe alan işverenlere sağlanan Düşük Gelirli Çalışan Desteği (LIV) programının sonlandırılmasına onay verdi. 

6 ay önce ALMANYA

Mayıs ayı bir dizi değişiklikle birlikte geliyor. Uçak yolculuğu, asgari ücret ve emekli olabilecek yaş grupları ve diğer değişiklikler haberimizde.

6 ay önce BELÇİKA

Antwerp'te bir eve giden icra memurları ve polis bir yıl önce öldüğü düşünülen bir adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Adamın doğal yollarla öldüğü belirtildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu