• DOLAR 34,12 %0.30
  • EURO 38,11 %0.13
  • ALTIN 2.873,15 %1.55
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.495 %-1.57
  • ETHERIUM 2.533 %2.61
22°
4 ay önce BELÇİKA

Geçirdiği sakatlık nedeniyle turnuvalara üç hafta ara veren Abdülhakim Yağar, Lümmen’deki turnuvadan bronz madalya kazandı.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Aalst kentinde üç mahalle için toplanma ve alkol yasağı getirildi. Yasağın gerekçesi ise sosyal medyada paylaşılan kavga görüntüleri.

4 ay önce HOLLANDA

Toplam 613 gün corona ile mücadele eden Hollandalı, hayatını kaybetti. Virüsün bu süre içinde 50 kere mutasyona uğraması tıp dünyasını şaşırttı.

4 ay önce HOLLANDA

Özellikle sosyal medya platformlarında ürün tanıtımı ve marka elçisi olan influencerlar, bundan böyle her yıl kursa giderek sertifika almak zorunda.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da havalar bir anda soğudu. Geceleri don seviyesine kadar düşüyor. Bu hafta kutlanacak olan Kral Günü’nde hava nasıl olacak? işte cevabı…

4 ay önce HOLLANDA

Haziran ayında kutlanacak Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Vatandaşların merakla beklediği vekâleten kurban kesme bedeli belli oldu.

5 ay önce HOLLANDA

Tilburg’da gerçekleşen Hollanda Eğitim ve İş Ağı buluşması, kariyer ve yeni iş fırsatları arayan gençler ile iş dünyasını bir araya getirdi.

5 ay önce BELÇİKA

Delhaize, özellikle fıstık alerjisi olan kişilerde ciddi bir tehlike oluşturabilecek ıspanaklı makarna ürününü geri çağırdığını açıkladı.

5 ay önce DÜNYA

Azerbaycan ve Ermenistan arasında devam eden sınır belirleme komisyonu toplantısında önemli bir karara imza atıldı.4 Köy Azerbaycan’a verildi.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da özellikle televizyonda yer alan programlar ile tanınan ünlü isim Donny Roelvink Müslüman oldu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu