• DOLAR 34,12 %0.30
  • EURO 38,11 %0.13
  • ALTIN 2.873,15 %1.55
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.495 %-1.57
  • ETHERIUM 2.533 %2.61
22°
4 ay önce HOLLANDA

Den Haag belediyesinin şehirdeki ücretli park yeri alanlarının genişletilmesine yönelik uygulamasını başlayacağı tarih Ekim ayına ertelendi.

4 ay önce FRANSA

Paris’e yakın Val d’Oise ilinde yaşayan bir aile, suça karışan ve çevreye rahatsızlık veren iki çocuğu nedeniyle oturduğu sosyal konuttan atıldı.

4 ay önce ALMANYA

Almanya’da ALDI mağazalarında satışta olan ay çekirdekleri, salmonella tespit edilmesi üzerine geri çağrıldı. Ürünün tüketilmemesi yönünde uyarı yapıldı.

4 ay önce BELÇİKA

Üç ay içerisinde üç kadın eşini öldürdüğü iddiası ile yakalandı. Yaşanan bu olaylar partner cinayetleri sorununu ve sosyal etkilerini yeniden gündeme getirdi.

4 ay önce ALMANYA

Avrupa gümrüklerinde yakalanan altın ve nakit miktarı şaşkınlık yaratıyor. Sadece Almanya’da 3 yılda 23 milyon euroluk para ve altın ele geçirildi.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika'nın Limburg eyaletindeki 3 Amatör C grubunda lider olan Ümitspor, Smeermaas'ı 4-0 mağlup etti. Smeermaas maçın son dakikalarında sahayı terk etti.

4 ay önce HOLLANDA

Schiphol havalimanı yaklaşan Mayıs ve yaz tatili yoğunluğunu önlemek için önlem aldı. Yeni kurulan tarayıcılar kontrolleri 3 saniyede gerçekleştiriyor.

4 ay önce HOLLANDA

Arnhem Belediyesi Hollanda’nın en sorunlu mahallesindeki yaklaşık 50 hanenin tüm borcunu, oluşturulan fonla tek seferde ödeyerek bitirecek.

4 ay önce HOLLANDA

Uzun yıllardır Hollanda’da gündemde kalmaya devam eden Transseksüel Yasası’ndaki değişiklik Temsilciler Meclisi’nden geçemedi. 

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da tüketicileri korumak için telefondan veya kapıdan satış sektörlerinde daha katı kurallar getiriliyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu