• DOLAR 34,13 %0.29
  • EURO 38,14 %0.14
  • ALTIN 2.875,54 %1.63
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.32
  • ETHERIUM 2.548 %3.66
21°
4 ay önce BELÇİKA

Anvers Türkspor, sezonun sona ermesine bir hafta kala, kendi sahasında FC Warriors'ı 3-1 yendi ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.

4 ay önce ALMANYA

Almanya’da esrar kullanımı ve yetiştirilmesi kısmen serbest ancak bazı ihlalleri yapan kişiye yüzlerce hatta binlerce euro ceza kesilmesi anlamına geliyor.

4 ay önce FRANSA

Fransa’da bu ay meclise sunulan ve teflon tavalar gibi PFAS içeren mutfak gereçlerinin de yasaklanmasını içeren tasarı değiştirilerek kabul edildi.

4 ay önce BELÇİKA

Hasselt Flaman bölgesindeki en pahalı öğrenci şehri olmaya devam ederken, Leuven Gent'i geçti. Bölgede oda kiraları 500 euro sınırına dayandı.

4 ay önce HOLLANDA

Geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte, NATO Genel Sekreteri adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Cuma günü Türkiye'ye gidiyor.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da artan kızamık vakaları nedeniyle Salgın Yönetim Ekibi ek aşı ve çocuk bakım evlerine bazı kısıtlamalar getirilmesi önerisinde bulundu.

4 ay önce HOLLANDA

Tulip Enstitüsü organizesinde Utrecht kentinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

4 ay önce DÜNYA

İnncbruck kentinde yıllarca kira yardımı alan 70 yaşındaki bir Türk, ‘Türkiye’de mülkleri var’ diye SOLBE’ye ihbar eden yakınını öldürmekle tehdit etti.

4 ay önce HOLLANDA

Ortaokulların ardından, meslek eğitimi veren okullarda (MBO) da sınıflarda cep telefonu kullanımının sınırlandırılması gerektiği belirtildi. 

4 ay önce BELÇİKA

Kuruluşundan bu yana 5 ayda binlerce kişiyi sevindiren Vatan Duası Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla vekâletle kurban bağışı kampanyasına başladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu