• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.300 %0.52
  • ETHERIUM 2.650 %0.5
17°
5 ay önce ALMANYA

Avrupa Parlamentosu, engellilere yönelik yaşam kalitesini artırmak adına Avrupa Engelli Kartı ve geliştirilmiş Avrupa park kartını onayladı. 

5 ay önce BELÇİKA

Flaman Zorg Departmanı, bölgede artan boğmaca vakaları nedeniyle hamilelere ve yeni doğan bebeği bulunan ailelere aşı yaptırmaları çağrısı yaptı.

5 ay önce HOLLANDA

Temsilciler Meclisi özel sektördeki yalıtımı kötü, kirası yüksek konutlara son verecek tasarıyı onayladı. Yaklaşık 300 bin konutun kirası 190 euro düşecek.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika'da bir tüp bebek doktorunun öğrencilerin spermlerini 'kötüye kullandığı' haberinin ardından şimdiden 16 başvuru alındığı belirtildi.

5 ay önce HOLLANDA

Amsterdam’ın bazı bölgelerinde başlatılan ücretli park yeri uygulaması ile ilgili şikayetler artıyor. DENK Partisi özel olarak şikayet hattı açtı.

5 ay önce ALMANYA

Avrupa Parlamentosu, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bir ilke imza attı. Avrupa Birliği genelinde faillere ağır cezalar verilecek.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Limburg Bölgesinde yapılan bir trafik kontrolüne yakalanan sürücünün milyonlarca euro ödenmemiş cezası olduğu ortaya çıktı.

5 ay önce DÜNYA

İspanya'nın Mallorca adasında, Palma havalimanındaki bir kahve makinesinden kahve içen 21 yaşındaki kadın, yoğun bakıma kaldırıldı.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Hessen eyaletinde ilk kez ev alacak veya inşa edecek vatandaşlara 10 bin euroya kadar maddi destek sunulacak.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da ortalamanın altında kazananlar bu yıl daha fazla tatil parası alacak, yüksek gelirlilerin ise tatil parasında ciddi kesinti olacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu