• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.236 %-0.55
  • ETHERIUM 2.529 %-0.63
19°
4 ay önce BELÇİKA

KU Leuven araştırmacıları, hastalıkların erken teşhisine yardımcı olacak bir test geliştirdi. Yeni yöntemle kan örneğinden hastalıkların tespiti yapılabilecek.

4 ay önce HOLLANDA

Önümüzdeki ay hem çalışanlar hem de ödenek alan vatandaşların tatil paraları yatırılacak. Peki vatandaşın cebine net olarak ne kadar girecek?

4 ay önce DÜNYA

Türkiye, döner isminin tescil edilmesi için başvuru yaptı. Başvuru onaylanırsa, sadece belirlenen içerikler ve yöntemlerle döner hazırlanabilecek.

4 ay önce ALMANYA

Geçtiğimiz yıl evinin bahçesine göktaşı düşen Şahin ailesi sonunda taşın kime gideceğine karar verdi. Göktaşı Hamburg’da müzede sergilenecek.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da nüfus artışı yılın ilk çeyreğinde biraz geriledi ancak İstatistik Bürosu’na göre birkaç ay içerisinde 18 milyon nüfus sınırını aşacağız.

4 ay önce BELÇİKA

Federal Gıda Güvenliği Ajansı salmonella bakterisi tespit edilen Fiers markasına ait tavuklu 'gevogelte boomstammetjes' ürünlerini geri çağırıyor.

4 ay önce ALMANYA

Avrupa Parlamentosu, engellilere yönelik yaşam kalitesini artırmak adına Avrupa Engelli Kartı ve geliştirilmiş Avrupa park kartını onayladı. 

4 ay önce BELÇİKA

Flaman Zorg Departmanı, bölgede artan boğmaca vakaları nedeniyle hamilelere ve yeni doğan bebeği bulunan ailelere aşı yaptırmaları çağrısı yaptı.

4 ay önce HOLLANDA

Temsilciler Meclisi özel sektördeki yalıtımı kötü, kirası yüksek konutlara son verecek tasarıyı onayladı. Yaklaşık 300 bin konutun kirası 190 euro düşecek.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika'da bir tüp bebek doktorunun öğrencilerin spermlerini 'kötüye kullandığı' haberinin ardından şimdiden 16 başvuru alındığı belirtildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu