• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.000 %-0.73
  • ETHERIUM 2.654 %0.42
11°
5 ay önce DÜNYA

Avrupa Parlamentosu (AP), tüketicileri bozulan cihazları değiştirmek yerine tamir etmeye teşvik edecek yeni 'tamir hakkı' düzenlemesine onay verdi.

5 ay önce ALMANYA

TransferGo 10 kişiye, Türkiye’nin en büyük villa kiralama platformunda kullanabileceği hediye çeki dağıtacak.

5 ay önce HOLLANDA

Kral Günü’nde dışarı çıkacaklar hem güneş gözlüğü hem de şemsiye veya yağmurluklarını yanına alsın çünkü hem güneş hem de yağmur etkili olacak.

5 ay önce HOLLANDA

HOTIAD Başkanı Hikmet Gürcüoğlu ve Başkan Yardımcısı Veysel Hut, Milletvekili Arend Kisteman ile bir araya gelerek, KOBİ’lerin sorunlarını görüştü.

5 ay önce BELÇİKA

KU Leuven araştırmacıları, hastalıkların erken teşhisine yardımcı olacak bir test geliştirdi. Yeni yöntemle kan örneğinden hastalıkların tespiti yapılabilecek.

5 ay önce HOLLANDA

Önümüzdeki ay hem çalışanlar hem de ödenek alan vatandaşların tatil paraları yatırılacak. Peki vatandaşın cebine net olarak ne kadar girecek?

5 ay önce DÜNYA

Türkiye, döner isminin tescil edilmesi için başvuru yaptı. Başvuru onaylanırsa, sadece belirlenen içerikler ve yöntemlerle döner hazırlanabilecek.

5 ay önce ALMANYA

Geçtiğimiz yıl evinin bahçesine göktaşı düşen Şahin ailesi sonunda taşın kime gideceğine karar verdi. Göktaşı Hamburg’da müzede sergilenecek.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da nüfus artışı yılın ilk çeyreğinde biraz geriledi ancak İstatistik Bürosu’na göre birkaç ay içerisinde 18 milyon nüfus sınırını aşacağız.

5 ay önce BELÇİKA

Federal Gıda Güvenliği Ajansı salmonella bakterisi tespit edilen Fiers markasına ait tavuklu 'gevogelte boomstammetjes' ürünlerini geri çağırıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu