• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.099 %0
  • ETHERIUM 2.630 %0.12
16°
5 ay önce HOLLANDA

Pegasus, Ryanair Wizzair, EasyJet ve Transavia'nın ardından Corendon’da el bagajlarından ücret almaya başlıyor.

5 ay önce ALMANYA

Almanya son günlerde artan döner fiyatları için çare arıyor. Dönere tavan fiyat tartışmaları sürerken Sol Partiden “Döner kuponu” teklifi geldi.

5 ay önce HOLLANDA

Sosyal Sigortalar Kurumu (SVB) ile Türkiye Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında işlemlerin elektronik ortamda yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

5 ay önce BELÇİKA

Hollanda ve Belçika’da internet üzerinden küçük kız çocuklarını kandırıp fotoğraf ve video talep eden 25 yaşındaki adam tutuklandı.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Antwerpen kentinde toplanan binlerce öğretmen, Eğitim Bakanı Ben Weyts’in yeni planını protesto ediyor.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’nın başkenti Berlin’de 2023’de en çok tercih edilen erkek bebek isimleri içerisinde Hz. Muhammed’in ismi ilk sırada yer aldı.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’da okulda uyuşturucu ile yakalanan öğrenci sayısı artmaya başladı. En fazla vaka sayısı ise Limburg eyaletinde görüldü.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da sağlık alanında çıkan ek masraflar nedeniyle ev doktoru, hastane veya dişçiye gitmekten kaçınan vatandaşların sayısı artıyor.

5 ay önce HOLLANDA

Türkiye ve Hollanda arasında imzalanan İş Gücü Anlaşması ile başlayan ‘Hollanda'ya Türk işçi göçünün 60. Yılı’ resepsiyonu geniş katılımla gerçekleşti.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da bu yıl en az 3 milyon pasaport ve kimliğin geçerlilik süresi bitiyor. Belediyeler vatandaşlara “zamanında randevu alın” çağrısı yapıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu