• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.498 %1.83
  • ETHERIUM 2.631 %1.11
12°
5 ay önce ALMANYA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katıldığı canlı yayında, yerli otomobil Togg'un Avrupa'da yollara çıkacağı ilk tarihi açıkladı. 

5 ay önce BELÇİKA

Belçika'nın Heusden-Zolder kentinde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Kick Boks C gala turnuvası, büyük beğeni topladı.

5 ay önce BELÇİKA

Hollanda ve Belçika’da üniversite öğrencilerinin başlattığı eylemler devam ediyor. Polis Amsterdam’da öğrencilere sert müdahale etti.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da yaklaşık 200 bin ortaöğretim öğrencisinin katıldığı sınav haftası başladı. Öğrenciler bugünden itibaren farklı derslerin sınavlarına girecek.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da kaçak işçi çalıştıran işverenler mercek altına alındı. Çalışma Müfettişliğine göre bu işyerlerine verilen cezaların artırılması gerekiyor.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’da bir köprüden atılan kanalizasyon mazgalı, o sırada alttan geçmekte olan kamyon şoförünü öldürdü. Savcılık cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı.

5 ay önce HOLLANDA

Den Haag polisi cumartesi günü, yapılan tüm uyarıları dinlemeyen düğün konvoyundaki 25 araca, hatalı park etme ve bisiklet yolunu işgalden ceza yazdı.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da Filistin'e destek veren öğrenciler başta Amsterdam olmak üzere farklı şehirlerdeki üniversiteleri işgal etti. UvA polise ihbarda bulundu.

5 ay önce BELÇİKA

Beringen Türkgücü, play-off maçlarında Vlijtingen'i 2-0 yenerek 1. Amatör Küme'ye yükselme başarısını gösterdi.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’da yürürlüğe girecek yeni Biyoatık Yönetmeliği vatandaşlara ciddi sorumluluk getiriyor. Bu sorumluluğu yerine getirmeyen para cezası alacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu