• DOLAR 34,25 %0.37
  • EURO 37,22 %0.43
  • ALTIN 2.985,69 %1.06
  • BİST100 8.870 %-1.47
  • BITCOIN 68.300 %1.94
  • ETHERIUM 2.636 %1.71
14°
4 ay önce BELÇİKA

Belçika’da haziran ayı seçimlerle dolu geçecek. 9 Haziran’da yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri için 4 Türk kökenli aday yarışacak.

4 ay önce DÜNYA

Londra-Singapur seferini yapan bir uçağın şiddetli türbülansa girmesi sonucu bir kişinin öldüğünü, birçok kişinin de yaralandığı açıklandı.

4 ay önce ALMANYA

TransferGo ile Türkiye’ye para göndermek şimdi daha karlı. Kur miktarı diğer şirketlere göre yüzde 5 daha fazla.

4 ay önce FRANSA

Fransa demiryolu şirketi SNCF, ikinci yılını kutlayan Ouigo Klasik Treni’nde geçerli özel tren biletlerini satışa sundu. Bilet fiyatı 5 euro.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda’nın sekiz bölgesi bugün dolu ve sağanak yağışı etkisinde olacak. KNMI özellikle su baskınları riski için uyarı yayınladı.

4 ay önce DÜNYA

Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) İsrail Başbakanı Netanyahu'nun da aralarında bulunduğu beş kişinin tutuklanmasını talep etti.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da 4 sağ partiden oluşan koalisyonun kurulmasının ardından başbakan adayı arayışı devam ediyor.

4 ay önce BELÇİKA

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda hizmet veren dış servis IDEWE'nin analizine göre çalışanların dörtte biri yüksek tansiyon (hipertansiyon) ile mücadele ediyor.

4 ay önce HOLLANDA

KNMI, önümüzdeki birkaç gün boyunca ülkenin büyük bölümünde şiddetli yağış ve gök gürültülü fırtına için uyarı yayınladı.

4 ay önce ALMANYA

Almanya’da hastaneler  hakkında bilgiler veren, hangi hastanede hangi bölümlerin olduğunu ve hastanelerin kapasitesini gösteren Hastane Atlası hizmete girdi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu