• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°
3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da sektördeki aksaklıkları gidermek ve ilk sınavdaki başarı oranını artırmak için sürücü kurslarına yeni ve daha sıkı kurallar getiriliyor.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika'da posta pulu fiyatları, son yıllarda hızla artarak Avrupa'nın en pahalıları arasına girdi. Acil posta ücreti 34 ülke arasında en yüksek üçüncü fiyat.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’ya Türk işçi göçünün altmışıncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar devam ediyor.

3 ay önce BELÇİKA

Solidaris sağlık sigortası geçtiğimiz yıl çocuk sahibi olan ebeveynlerde antidepresan kullanımının dikkat çekici şekilde arttığını açıkladı.

3 ay önce FRANSA

Fransa’da işe giderken oğlunu kreşe bırakmak için yanına alan baba, bebeği arabada unuttu. 16 Aylık bebek sıcak hava nedeniyle hayatını kaybetti.

3 ay önce HOLLANDA

Borcu bitmesine rağmen 5 yıl BKR kırmızı listesinde kalan kişi büyük sorun yaşıyor. Kişisel Veriler Kurumu'na göre bu isimler kırmızı listeden çıkarılmalı.

3 ay önce ALMANYA

Kutsal topraklara yolculuk hazırlığının başladığı günlerde DİTİB'e bağlı camilerin düzenlediği Hac Eğitimi semineri gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

3 ay önce ALMANYA

İtalya-Yunanistan hattı üzerinden Türkiye’ye elektrikli, hibrit veya gazlı araçla gidecekler dikkat. Feribot kurallarında değişiklik yapıldı.

3 ay önce DÜNYA

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Türkiye ile Avusturya arasında imzalanan işgücü anlaşmasının 60. yılında gala ve resepsiyon düzenledi.

3 ay önce BELÇİKA

Piéton Türkevi Derneği, yeni yönetim kurulunu seçti. Zeki Yarol, başkanlık görevini Zeki Çetindaş'a devretti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu