• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,12 %0.07
  • ALTIN 2.833,34 %0.14
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %4.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.47
20°
3 ay önce ALMANYA

Almanya’da aşırı yağış nedeniyle oluşan sele Schrobenhausen beldesinde, evinin bodrumunda yakalanan bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika'da satılan bir Türk markasına ait baharat paketleri içerisinde fazla miktarda kimyasal madde bulunduğu için geri çağrıldı.

3 ay önce DÜNYA

ABD'nin New York kentindeki bir gölde "mıknatıs balıkçılığı" yapan iki kişi, içinde 100 bin dolar nakit para olan bir kasa buldu.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika'da 10. Geleneksel Bilgi Yarışması’nın finali, Brüksel’de TOBB Brüksel Temsilciliği binasında gerçekleştirildi.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da 27 yaşın altındaki gençler arasında sosyal yardım alanların sayısı, bir yıl öncesine göre yüzde 8 arttı.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika Trabzonlular Derneği'nin Charleroi’de düzenlediği Bahar Dostluk Festivali, Karadeniz türküleri ve yemekleri ile katılanları coşturdu.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Limburg bölgesinde bir grup Müslüman aile, okullarda verilen eşcinsellik derslerini Bakan Weyts’e şikayet etti. Bakan talepleri reddetti.

3 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Mannheim kentinde gerçekleşen bıçaklı saldırıda yaralanan polis memuru hayatını kaybetti. Şansölye Scholz taziye mesajı yayınladı.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika'da her yıl 9 binden fazla insan sigaranın etkilerinden dolayı hayatını kaybediyor. Sigara kaynaklı ölümler cinsiyet ve bölge farklılıkları gösteriyor.

3 ay önce ALMANYA

T.C. Dışişleri Bakanlığı, Almanya’da yeni çifte vatandaşlık yasası ve yeniden Türk vatandaşlığına girecek vatandaşlarımız için bir kitapçık yayınladı,

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu