• DOLAR 34,09 %0.21
  • EURO 38,13 %0.11
  • ALTIN 2.845,75 %0.58
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.650 %2.53
  • ETHERIUM 2.553 %5.67
19°
3 ay önce HOLLANDA

Avrupa Birliği ülkeleri arasında refah seviyesi açısından yapılan sıralamada Hollanda İsveç’ten sonra ikinci sırada geldi.

3 ay önce ALMANYA

Almanya’da yetişen Vedat Koç, Ebru ve Hat sanatında önemli bir noktaya geldi. Koç geçtiğimiz ay Dolmabahçe Milli Saraylar sergi salonundaki sergiye katıldı.

3 ay önce BELÇİKA

Son yıllarda artan ailevî ve psikolojik sorunlara çözüm sunmayı amaçlayan Euroactiva Family Aile Danışma Merkezi, hizmete girdi.

3 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Hamburg kenti yönetimi, okullarda öğrencilerin yüzü kapatacak şekilde peçe takmasına yasak getiren tasarıyı onayladı.

3 ay önce TÜRKİYE

Edirne’deki sınır kapıları Avrupa’dan Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerin rahat bir şekilde giriş çıkışlarını sağlayabilmek için tüm hazırlıkları tamamladı.

3 ay önce ALMANYA

Türkiye’ye karayoluyla gidecek gurbetçilerimiz için yol güzergahında bulunan ülkelerdeki güncel akaryakıt fiyatlarını sizler için listeledik. İşte fiyatlar…

3 ay önce DÜNYA

Avusturya’da 18 yaşını doldurmuş tüm gençler indirimli seyahat olanağı sağlayan İklim Bileti (Klimaticket Ö) için başvurular başladı.

3 ay önce HOLLANDA

Yedi yıl süren çalışmalardan sonra Hollanda’da yeni bir köy kuruluyor. Moordrecht yakınlarında kurulacak köyde sekiz binden fazla konut yer alacak.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika’da yapılacak seçimlere bir hafta kaldı. İçişleri Bakanlığı seçimde oy kullanmayanların para cezası ile karşı karşıya kalacağını açıkladı.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da kültür, spor ve medya sektörleri, artırılacak KDV oranlarına karşı ortak ilan yayınlayarak vatandaşı tepki göstermeye çağırdı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu