• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,12 %0.14
  • ALTIN 2.861,12 %1.12
  • BİST100 9.960 %-0.16
  • BITCOIN 63.579 %2.22
  • ETHERIUM 2.550 %4.94
22°
3 ay önce HOLLANDA

Hollanda Merkez Bankası (DNB) konut fiyatlarının bu yıl ve 2025’de artmaya devam edeceğini, ilk evini alacakların zorluk yaşayacağını açıkladı.

3 ay önce ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

3 ay önce ALMANYA

Aşağı Saksonya eyaletinde polis vatandaşlara çağrı yaptı, “Konteynere sıkışıp ölen kadının bebeği tek başına olabilir! Bu dövmeyi tanıyor musunuz?”

3 ay önce ALMANYA

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri yapıldı. Alınan ilk sonuçlara göre Avrupa genelinde aşırı sağın yükselişi dikkat çekti.

3 ay önce HOLLANDA

Meteoroloji Enstitüsü KNMI, pazartesi günü öğleden sonra dört bölge için aşırı fırtına uyarısı yaptı. Rüzgar hızının 100 km/saate kadar çıkması bekleniyor.

3 ay önce BELÇİKA

Sigara içenler, izmaritlerini yere atmaları durumunda ağır bir Belediye İdari Yaptırımı (GAS) cezası riskiyle karşı karşıya kalacak.

3 ay önce ALMANYA

Türkiye’ye araçla gidecek olan gurbetçilerimiz, sınır kapısında daha hızlı işlem yaptırmak için yola çıkmadan dijital ortamda kayıt yaptırabiliyor.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda Sivaslılar Platformu'nun temin ettiği engelli araçları, Sivas Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen törenle sahiplerine ulaştırıldı.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da hükümet resmi olarak kurulmadı ancak geçici hükümet gelecek yıl birçok ebeveyn için çocuk bakım yardımını artırmak istiyor.

3 ay önce BELÇİKA

Süpermarket zinciri Carrefour, Belçika’daki dükkanlarında satılan mozzarella peynirlerini listeria bakterisi tespit edilmesi üzerine geri çağırdı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu