• DOLAR 34,13 %0.29
  • EURO 38,14 %0.14
  • ALTIN 2.875,54 %1.63
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.32
  • ETHERIUM 2.548 %3.66
21°
3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’nın Den Haag kentinin bu sokağı yeniden inci kez “Hollanda’nın en güzel Oranje sokağı” seçildi.

3 ay önce ALMANYA

Hollanda, Almanya ve Belçika'da 16 Haziran’da idrak edilecek Kurban Bayramı’nın birinci gününün sabahında kılınan bayram namazı saatleri belli oldu.

3 ay önce ALMANYA

Ticaret Bakanlığı, yaklaşan bayram ve tatil sezonu nedeniyle Türkiye'ye yabancı plakalı taşıtla gidecek olan gurbetçilerimize uyarı yayınladı.

3 ay önce HOLLANDA

Belirli bir yaşa gelen kişiler için ödenen Yaşlılık aylığı (AOW) 1 Temmuz itibariyle artıyor. Önümüzdeki ay ödenecek yaşlılık aylığı net miktarı ne kadar?

3 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Flaman bölgesinde 1 Temmuz'dan itibaren uygulamaya giren yeni kurala göre, bazı binek araçları yalnızca iki yılda bir muayeneye girecek.

3 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu UNICEF, dünyada beş yaş altı, her 6 çocuktan birinin şiddete maruz kaldığını açıkladı.

3 ay önce ALMANYA

Almanya’da, bugün başlayacak UEFA EURO 2024 şampiyonası için güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Sınır kontrolleri sıkılaştı.

3 ay önce SAĞLIK

'Aşırı işlenmiş gıdalar' kalp hastalıkları, kanser ve kaygı bozuklukları da dahil olmak üzere 30'dan fazla sağlık sorunuyla ilişkilendiriliyor.

3 ay önce HOLLANDA

Endonezya’dan gelen Garuda Indonesia uçağından inerken fenalaşan kadın Amsterdam Schiphol Havaalanında ameliyata alındı.

3 ay önce ALMANYA

Türkiye’ye özellikle vekaletle araç götürüyorsanız, aracı her istediğiniz kişiye veremeyeceğinizi bilmelisiniz. Peki kimler bu aracı kullanabilir? İşte cevabı…

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu