• DOLAR 34,10 %0.21
  • EURO 38,11 %0.08
  • ALTIN 2.842,31 %0.46
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.500 %2.42
  • ETHERIUM 2.537 %5.36
19°
2 ay önce ALMANYA

UEFA Avrupa Şampiyonası biletlerinin yasadışı satışı konusunda uyarı yayınladı. Resmi site dışında bilet alınmaması tavsiye edildi.

2 ay önce HOLLANDA

Hollanda kalkışlı uçak seferlerinde bilet fiyatları son beş yıl içinde ortalama olarak yüzde 84 artış gösterdi.

2 ay önce HOLLANDA

Yeni yasa sayesinde özel sektörde bulunan orta segmentteki 300 bin konutun kirası düşürüldü. Ancak bunun için ev sahipleriyle iletişime geçmek gerekebilir.

2 ay önce ALMANYA

Almanya Federal İstatistik Dairesi (Destatis) açıklamasına Almanya ve Hollanda'da her 5 kişiden 1'i, Belçika'da her 6 kişiden 1'i yalnız yaşıyor.

2 ay önce ALMANYA

Avrupa Ödemeler Girişimi'nin (EPI) yeni Avrupa dijital ödeme sistemi Wero Almanya hizmete girdi. Bu ay sonunda Belçika’da da bu sisteme geçiliyor.

2 ay önce BELÇİKA

Hangi araçlar için muayene süresi değişti? Bu yıl aracınızı muayene ettirdiyseniz ne olacak? Her garajda muayene olur mu? Tüm değişiklikler haberimizde…

2 ay önce ALMANYA

Bin bir hevesle memlekete varmak için Belçika’dan yola çıkan gurbetçi aile, güpegündüz sahte polisler tarafından Almanya, Köln yakınlarında soyuldu.

2 ay önce ALMANYA

Almanya’da satılan iki bebek maması markası, içerisinde kanserojen etkisi olabilen aflatoksin tespit edilen bazı ürünlerini geri çağırdı.

2 ay önce SAĞLIK

Yapılan geniş çaplı bir araştırma, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının uzun vadede bilişsel sağlık üzerindeki etkilerini ortaya koydu.

2 ay önce HOLLANDA

Salı gecesi Portakallar ve Türk millilerinin galibiyetinin ardından kutlama yapmak için dışarı çıkanlar Hollanda sokaklarını doldurdu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu