ALMANYA

Sonhaber.eu 15. Yıl Reklam Kampanyası: %50 indirim fırsatı!

Avrupa’daki Türk toplumuna ulaşmak isteyen şirketler için Sonhaber.eu’dan 15. yıla özel reklam kampanyası. Yüz binlerce kişiye ulaşmak bir tık uzağınızda.

Abone Ol

2010 yılının Ocak ayında Hollanda’da yayın hayatına başlayan Sonhaber.eu, aradan geçen 15 yıl boyunca okuyucu kitlesini genişleterek, Belçika, Almanya, Avusturya ve Fransa başta olmak üzere Avrupa ülkelerindeki Türk okuyucularına hitap eden bir haber platformu haline geldi.

Geçen on beş yıl içerisinde büyüme hedefini devamlı genişleten Sonhaber.eu, bugün 680 bin tekil okuyucusu ve 1.7 milyon ziyaretçisiyle Avrupa genelinde önemli bir takipçi kitlesine ulaştı.

15. Yıl dönümünde şirketlere özel kampanya
Bu yıl 15. kuruluş yılını kutlayan Sonhaber.eu, Avrupa’da yaşayan Türk topluluğuna ve Türkçe okuyabilen herkese ulaşmak, ürün veya hizmetlerini sunmak isteyen şirketlere özel '15. Yıl Reklam Kampanyası' başlattı.

18 yaş üstü, Türkçe konuşup okuyabilen yüz binlerce Sonhaber.eu okuyucu kitlesine ulaşmak isteyen şirketlere özel başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen şirketler, üç ay boyunca yüzde 50 indirimli reklam verme fırsatını yakalıyor.

Yüzde 50 indirimli Sonhaber.eu 15. Yıl Reklam Kampanyası'ndan yararlanmak ve kampanya hakkında geniş bilgi almak için +31 641428822 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.