Hollanda telekomünikasyon pazarında önemli bir paya sahip T-Mobile yeni müşterilerine cazip bir teklif sundu. Test Ons Nu adlı yeni uygulamada müşteriler T-Mobile hizmetlerini bir ay boyunca deneyebilecek.

AD gazetesini pazartesi günkü sayısında çıkan bir haber cep telefonu kullanıcılarını heyecanlandırdı. Habere göre T-Mobile “Test Ons Nu” adlı yeni bir uygulamaya imza attı. Yeni müşterilerin bir ay boyunca T-Mobile netwerk ağını deneyebileceği bu sistemde, bir ayın sonunda memnun kalmayan müşteriler para ödemeden bu aboneliğe son verebilecek ve kullandıkları telefonu da geri iade edebilecek.

Uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğü 4G sistemini geçtiğimiz hafta tüm Hollanda genelinde kullanmaya başlayan T-Mobile, bu gelişmeyi yeni müşterileri ile birlikte kutlamayı hedefliyor. Bu yılın sonuna kadar deneme amaçlı olarak devam edecek olan “Test Ons Nu” uygulamasında alınan sonuçlara bakılarak uzatılıp uzatılmayacağına karar verileceği belirtiliyor.

Ancak T-Mobile yeni müşterilerinin yanında 2,7 milyon eski müşterisini de unutmamış. Yeni 4G sisteminin işler vaziyete gelişini kutlayan T-Mobile bu ay veya önümüzdeki ay içinde tüm eski müşterilerine 4 Gigabyte’lık bir veri kullanım hakkı verecek.