Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği, tüm uçaklarında yolcularına ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti vermek için TÜRKSAT ile mutabakat zaptı imzalandığını duyurdu. Proje bu yılsonunda başlayacak ve iki yılda tamamlanacak. 

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erto’nun İngiltere'de düzenlenen havacılık fuarındaki imza törenine katıldığı kaydedildi.

Zafer Sırakaya: Gurbetçilerimize Türkiye’de yapılan saldırılara karşı harekete geçtik Zafer Sırakaya: Gurbetçilerimize Türkiye’de yapılan saldırılara karşı harekete geçtik

THY; bu yılsonundan başlanması ve iki yılda tamamlanması hedeflenen proje kapsamında, mevcut filosunu en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendirmeyi ve yeni uçakları daha verimli IFC teknolojileriyle donatmayı planlıyor.

Yeni proje ile THY filosunun büyük bir bölümünde sunulan IFC hizmeti tüm filoya yayılarak, tüm yolculara sınırsız, kesintisiz, daha hızlı ve ücretsiz IFC hizmetini sunacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş