Geçtiğimiz günlerde Konya-Kırıkkale yolunda meydana gelen korkunç kazada, gurbetçi ailenin içinde bulunduğu araca TIR'ın çarpması sonucu anne olay yerinde hayatını kaybetmiş, baba ve üçüz çocukları yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki kardeşten de acı haber geldi.

Konhaber.com sitesinde yer alan habere göre kaza, 19 Ağustos tarihinde Konya-Kırıkkale yolunun 180. kilometresinde gerçekleşti. Plakası henüz belirlenemeyen bir TIR, iddiaya göre yol kenarında mola vermek için park halinde olan Erkan Ö. yönetimindeki Transporter marka minibüse arkadan çarptı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Anne olay yerinde hayatını kaybetti
Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, anne Nurdan Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Durumu ağır olan çocuklardan Ömer A. Ö., helikopter ambulans ile Ankara’ya sevk edildi. Kazada baba Erkan Ö. ve diğer üçüz çocuklar Nas Ş. A. Ö. (4), Eslem Ş. A. Ö. (4) ve Azad M. H. Ö. (4) ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Azad M. H. Ö. ise ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.

İki kardeşten acı haber geldi
Kaza sonrası ağır yaralanan Ömer A. Ö., kaldırıldığı Ankara'daki hastanede, kardeşi Azad M. H. Ö. ise Konya'daki hastanede hayatını kaybetti. 

BM Life üçüncü kez Hatay'da can suyu olacak BM Life üçüncü kez Hatay'da can suyu olacak

İki kardeşin cenazesi, Ankara'nın Haymana ilçesi Emirler Mahallesi Kesikkavak köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında yan yana toprağa verildi.

Gurbetçi Kaza Vefat Çocuk

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş