Twitter, direkt mesajlarındaki karakter sınırı için merakla beklenen açıklamasını yaptı. İşte Twitter'ın direkt mesajlarda yeni bir dönemin kapılarını açtığı açıklamasıyla ilgili detaylar!

Twitter kullanıcıları tarafından merakla beklenen ve geçtiğimiz aylarda da kaldıralacağı duyurulan DM(direkt mesaj)'lerdeki 140 karakterlik mesaj sınırı, Twitter'ın bugün yaptığı açıklamayla beraber resmen kaldırıldı.
Uygulamalar güncellendi ancak karakter sınırı hemen kalkmayabilir!

Twitter'ın 140 karakterlik mesaj yazma sınırı artık 10 bin karaktere yükseltildi. Bu değişikliğin geçerli olması için de Twitter'ın; iOS, Android ve Mac uygulamları DM'deki karakter sınırının kaldırıldığı yeni versiyonuna güncellendi. Twitter, DM'deki karakter sınırının tüm kullanıcılarda kalkmasının birkaç hafta sürebileceğinin de bilgisini verdi.

Twitter'ın direkt mesajlardaki 140 karakterlik yazma sınırını kaldırdığı bu değişiklik SMS ile gönderilen direkt mesajlarda ise geçerli olmayacak. SMS ile gönderilen direkt mesajlarda 140 karakterlik mesaj yazma sınırı devam edecek. Bakalım Twitter, bu kararını ilerleyen dönemlerde tweetlerdeki 140 karakterlik yazma sınırı için de uygulayacak mı?

Shiftdelete.net