Belçika'da Provinciale Amatör liglerinin başlamasıyla birlikte Türk ekipleri 2024-2025 sezonuna büyük hedeflerle giriyor. Geçtiğimiz sezon Limburg eyaletinde 3. Amatör Kümede şampiyon olarak 2. Amatör Kümeye yükselen Ümitspor, sezonun ilk maçında bugün saat 19.30'da Velm deplasmanında sahaya çıkacak.

Ümitspor Başkanı Emin Cavuş, Sonhaber.eu’ya yaptığı açıklamada, yeni sezonda takımın hedeflerini ve beklentilerini dile getirdi. Cavuş, "Yeni sezonda ilk hedefimiz ligde kalıcı olmak ve ligi mümkün olan en üst sırada tamamlamak. Yeni transferlerimiz ve geçen seneki oyuncularımızla güzel bir aile ortamı oluşturduk. Çıktığımız bu üst ligde başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Ayrıca bu sezon, yeni antrenörümüz Mustafa Yılmaz ile başlayacağız" dedi.

Antrenör Mustafa Yılmaz, kariyerinde önemli başarılar elde etmiş bir isim olarak dikkat çekiyor ve Ümitspor’u 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lige çıkarma hedefiyle yola çıktığını belirtti.

Yılmaz yaptığı açıklamada, "Ümitspor, yetenekli oyunculardan oluşan güçlü bir kadroya sahip. Takım olarak sıkı çalışarak ve doğru stratejiler uygulayarak, ilk olarak yerimizi korumak ve zamanla birinci lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Ümitspor, bu sezon boyunca taraftarlarının desteğini arkasında hissetmek istiyor. Başkan Cavuş, "İyi ve kötü günümüzde desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" diyerek tüm taraftarları takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.

Belçika'da 2023'te belediyeler 124 milyon euroluk ceza kesti! Belçika'da 2023'te belediyeler 124 milyon euroluk ceza kesti!

Ümitspor - Velm karşılaşması bugün saat 19.30'da deplasmanda oynanacak.
Foto ve haber Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş