Geçtiğimiz hafta sonunda bazı bölgelerde sonbahar havası hâkim olsa da bu hafta yaz geri geliyor. Ağustos ayının son haftası, ağırlıklı olarak güneşli ve sıcak bir hava ile geçecek. Haftanın ortasında sıcaklık zirve yapacak; ancak Perşembe günü geçici bir serinleme ve yerel olarak hafif yağmur ihtimali bekleniyor.

Hafta sonuna doğru ise Kuzey Denizi bölgesine doğru ilerleyen yeni bir yüksek basınç alanı sayesinde güzel hava yeniden etkisini gösterecek.

Pazartesi günü güneşli başlıyor, ancak güneybatıdan esen orta kuvvetteki rüzgâr, serin hava taşıyor. Sıcaklık 20 ile 22 derece arasında olacak. Sabah saatlerinde Zeeland'dan Friesland'a uzanan bir yağış hattı, olası gök gürültülü sağanak yağışlarla birlikte etkili olabilir. Öğleden sonra ülkenin diğer bölgelerinde hafif yağışlar görülebilir.

Salı günü serin bir gecenin ardından güneş gündüz kendini daha fazla gösterecek. Gün içinde bulut kümeleri oluşsa da hava büyük ölçüde kuru kalacak ve güneydoğudan esen rüzgâr sayesinde sıcaklık 25 ile 27 dereceye kadar yükselecek.

HOTIAD, Ekim’de yapılacak büyük etkinlik için Türk öğrencilerle bir araya geliyor HOTIAD, Ekim’de yapılacak büyük etkinlik için Türk öğrencilerle bir araya geliyor

Çarşamba günü ise tüm ülkede güneşli ve sıcak bir gün olacak. Bazı yerlerde sıcaklıkların 30 dereceye kadar çıkacağı tahmin edilmekte.

Perşembe gününden itibaren batıdan esen rüzgâr sıcaklığın düşmesine neden olacak; ancak doğu bölgelerinde hava sıcak kalmaya devam edecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş