Bugün özellikle öğleden sonra kuzeybatı da yağmur ihtimali artsa da meteorologlara göre hafta sonundan itibaren yaz havası geri geliyor. Bugün sıcaklıklar güneydoğuda 25 derece diğer bölgelerde ise 21 ila 24 derece arasında seyredecek.

Cuma günü için sarı kod uyarısı verildi. Özellikle deniz kenarında rüzgar kuvvetli olacak, rüzgar gücü 7'ye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde de rüzgar kuvvetli esmeye devam edecek Gün içinde sıcaklıkların 22 ila 24 derece arasında, gece ise 17 derece civarında olacağı tahmin edilmekte.

Sıcaklıklar 30 dereceye doğru ilerliyor 
Hafta sonu yağışlı başlayacak, cumartesi günü bulutlu hava ve sağanak yağış ihtimali yüksek. Sıcaklık farkları büyük olacak. Deniz kenarında 22 derece, doğu sınırında ise yerel olarak 28 dereceye kadar çıkabilir. 

Pazar gününden itibaren tekrar uzun bir süre boyunca güneşli ve sıcak yaz havası bekleniyor. Haftanın ilerleyen günlerinde sıcaklıklar 30 dereceye doğru yükselecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Bu yıl Türkiye’yi ziyaret eden gurbetçi sayısı 3 milyona yaklaştı Bu yıl Türkiye’yi ziyaret eden gurbetçi sayısı 3 milyona yaklaştı

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş