MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, yeni sezon için umutlu olduklarını söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun camiaya ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Bolu'da iki etaplı kamp yaptıklarını, bugün de Malatya'da çalışmalara başladıklarını anlatan Ravcı, hazırlık döneminin verimli geçtiğini ifade etti.

Ravcı, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Kampta hazırlık maçları da oynadık. Bu maçlar, yeni transferleri ve takımın neler yapabileceğini görmemiz açısından önemliydi. Herhangi bir sakatlık olmadan kamp çalışmalarımızı tamamladık. Hazırlık döneminde aldığımız sonuçlara takılmıyoruz. Futbolcularımızı gördük." diye konuştu.

Sezona iyi başlamak istediklerini ifade eden sportif direktör Ravcı, "Yeni sezon için umutluyuz. Transfer dönemi bitene kadar da çalışmalarımız sürecek. Mevcut oyuncularımızdan oldukça memnunuz. İnşallah sezona da iyi bir başlangıç yaparız. Bu sezon çok daha fazla umutluyuz. Sezonun ilk maçına iyi başlarsak gerisini getiririz." değerlendirmesinde bulundu.


- Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları başladı


Sarı-siyahlı ekip, sezonun ilk haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yardımcı antrenör Zafer Hızarcı yönetiminde gerçekleştirilen idmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra topla çalışma yaptı.

İdmanda Michael Pereira, Caner Arıcı, Buğra Çağıran, Sunday Mba ve milli takımda bulunan Azubuike yer almadı.

Sağ dizinde ödem oluşan Austin Amutu takımdan ayrı çalıştı. Amutu'nun dizine sakatlığı nedeniyle buz tedavisi uygulandı.