BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "İlk 6 içerisinde olmak ve Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi.

Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu Dağı'ndaki bir otelde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbolcuların iyi çalıştığını söyledi.

Bolu kampında 21 oyuncu ve 3 kalecinin bulunduğunu belirten Buz, "Santrfor ve sol açık mevkilerine transfer ettiğimiz 3 oyuncu daha katılacak. Bunların da katılmasıyla transfer dosyasını kapatmış olacağız." diye konuştu.

Takımın hedefinin belli olduğunu ifade eden Buz, "Biz geçen sezon kümede kalma mücadelesi verdik. Neredeyse play off'u yakalama şansı bulduk. Bu sezon da hedefimizi yükselttik. İlk 6 içerisinde olmak ve Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. İlk 6'yı bulduktan sonra bu da olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

"Enteresan ve zorlu bir lig olacak" diyen Buz, "Spor Toto Süper Lig'den düşen ile ligde bulunan takımlardan en az 10, 12 takım sayılabilir ilk 6'nın içerisinde olmak isteyen. İlk 2'ye girmek isteyen favori takımlar var. Büyük yatırım yapan Göztepe, Adana Demirspor ve Sivasspor var. Çok çetin ve zorlu bir lig olacak." ifadelerini kullandı.

İrfan Buz ayrıca, kampın 7 Ağustos'a kadar süreceğini ve daha sonra Malatya'ya geçeceklerini sözlerine ekledi.