Ümitspor tesisleri, 19 Mayıs Atatürk Kupası için hazır Ümitspor tesisleri, 19 Mayıs Atatürk Kupası için hazır

Dizi ve film yayın kanalı Netflix, Hollanda ve Belçika’daki abonelik fiyatlarının artırıldığını açıkladı. Bununla birlikte aylık abonelik ücreti, 1 ila 3 euro arasında arttı.

Netflix web sitesinde yer alan bilgiye göre temel abonelik paketi 9 euro, aynı anda iki ekran için standart abonelik 14 euro olarak belirlendi. Aynı anda dört ekran izlemenizi sağlayan premium abonelik fiyatı ise 16 eurodan 19 euroya çıktı.

Diğer bir film ve dizi platformu olan Amazon Prime’ın Hollanda fiyatı geçtiğimiz Ekim ayında aylık 2.99 euro'dan 4.99 euro'ya yükselmişti. Bu fiyat artışının ardından Disney+ da aylık abonelik ücretini 9.99 eurodan 10.99 euroya yükseltti.

HBO Max'ın da Haziran ayı itibariyle abonelik ücretlerini artıracağı belirtildi. Bu hafta başında yapılan açıklamada standart abonelik fiyatının Haziran ayından itibaren 7.99 euro'dan 9.99 euro'ya yükseltileceği duyuruldu. Ayrıca sisteme reklam içeren daha ucuz bir abonelik ve daha pahalı bir premium abonelik de eklenecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.