ALMANYA

Almanya'da bir düğün konvoyu yolu kapatıp, havaya ateş açtı

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde bir düğün konvoyu, yolu kapatıp havaya ateş açtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Abone Ol

Baden-Württemberg eyaletine bağlı Leonberg şehrinde hafta sonunda bir düğün konvoyunun asosyal hareketleri trafiği felç etti. Yolu kapatan konvoydakiler havaya ateş açtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Alman basınında yer alan haberlere göre Cumartesi öğle saatlerinde A81 otoyolunda çok araçtan oluşan bir düğün konvoyu yolu kapattı. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre araçlar tüm şeritleri işgal ederek, zaman zaman trafiği yavaşlattı ve tehlikeli durumlara yol açtı. Araçlardaki bazı kişiler pencerelerden dışarı sarkarken, bazıları da araçların tavanına tırmandı. Bir tanığın ifadesine göre Engelberg tünelinde çok sayıda el ateş edildi.

Konvoydaki bazı araçlar Leonberg-Ost çıkışından otoyolu terk etti, diğer araçlar ise A8 otoyolunda Münih yönüne doğru devam etti.

Bu olay üzerine gelen çok sayıda şikayet üzerine harekete geçen polis, belirtilen bölgeye gitti ancak düğün konvoyunu yakalayamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve olayı gören kişilerin kendileri ile irtibata geçmesi çağrısı yaptı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.