Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti Köln kentinde A4 otoyolundaki trafiği felç eden Türk düğün konvoyu polisin müdahalesi ile karşılaştı. Konvoydaki araçlara ve sürücülerin ehliyetlerine el konuldu.

Düren yakınlarında A4 otoyolunda 25 Ağustos Pazar günü gerçekleşen olayda, yolun üç şeridini kapatan Türk düğün konvoyundaki araçlar trafiği durma noktasına getirdi.

Konvoyun arkasında sıkışıp kalan görgü tanıkları, saat 14.50 civarında polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, konvoydaki araçları “Rur-Scholle-Nord” dinlenme alanına doğru yönlendirdi.

Konvoyun Aachen yönündeki trafiği kasıtlı olarak yavaşlattığını bildiren polis, araçlara ve ehliyetlere el koydu. Gelin ve damadın ise düğün alayındaki birkaç kişi ile birlikte bir araca bindirilerek düğün salonuna gitmesine izin verildi.

Köln polisi toplamda beş araca ve 20, 23, 24, 25 ve 36 yaşlarındaki sürücülerin ehliyetlerine el konulduğunu açıkladı. 
©Sonhaber.eu

Bulgaristan’da Almanya’dan gelen araç içinde 350 bin euro nakit yakalandı Bulgaristan’da Almanya’dan gelen araç içinde 350 bin euro nakit yakalandı

Fotoğraf - Temsili

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş