Belçika yerel seçimlerinde iktidardaki partiler yerlerini korudu Belçika yerel seçimlerinde iktidardaki partiler yerlerini korudu

Hollanda Demir Yolları (NS) ve Belçika Demir Yolları (NMBS) işbirliğinde hayata geçirilen AmsterdamBrüksel trenleri Aralık ayında hizmete giriyor. EuroCity Direct adı verilen bu tren, 15 Aralık'tan itibaren her gün 16 kez her iki başkent arasında sefer yapacak.

Yolculuk süresi yaklaşık 2 saat sürecek olan trenler sadece Schiphol, Rotterdam ve Antwerpen duraklarına uğrayacak.

NS'ye göre, ilk tren her sabah saat 06.00'da Amsterdam-Zuid'den hareket edecek ve ardından her saat başı bir tren kalkacak.

Bilet fiyatları ikinci sınıf için 25 ile 64,10 euro arasında değişiyor. Bu fiyatlar, rezervasyon zamanı ve esneklik seçeneklerine göre farklılık gösteriyor.

Test seferi
NS Ekim ve Aralık ayları arasında, ICNG trenleriyle Brüksel'e olan bağlantıyı test edecek. Bu süreçte Brüksel'e seyahat rezervasyonu yapan yolcular, test sürüşlerine katılma fırsatına sahip olacaklar.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi