Beringen Türkgücü, Koersel derbisinde şeytanın bacağını kırdı Beringen Türkgücü, Koersel derbisinde şeytanın bacağını kırdı

İnsan Kaynakları (IK) uzmanı SD Worx’un yaptığı uluslararası bir ankete göre, Belçikalılar 18 ülke arasında ine en bağlı çalışanlar olarak öne çıkıyor. SD Worx'ten Jan Vanthournout’a göre bu durum daha çok sabit sözleşmelerin sağladığı iş güvenliği ve kıdemle gelen maaş artışlarından kaynaklanıyor.

Geçen yıl Belçikalıların sadece yüzde 8’i iş değiştirmeyi düşünürken, bu yıl bu oran yüzde 9 olarak çıktı. Vanthournout araştırılan diğer ülkelerde çalışanların daha güvencesiz koşullarla karşılaştıklarını bu durumun iş değiştirme motivasyonunu artırdığını dile getirdi.

Araştırmaya göre Belçikalı çalışanların yüzde 19'u aktif olarak arayışta olmasa da iş değiştirmeye açık olduklarını belirtti. Bu oran, Avusturyalılar arasında yüzde 11 ve Almanlar arasında yüzde 14 olarak görüldü. Ankete katılan Belçikalıların yüzde 72'si ise hiç iş değiştirmeyi düşünmediğini belirtti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş