BELÇİKA

Belçika’da dizel ve benzin fiyatları düşüyor

Belçika’da dizel ve benzin fiyatı 7 ağustos itibariyle düşüyor. Bu düşüşe ısınma yakıtı veya kalorifer yakıtı olarak geçen fuel oil de dahil.

Abone Ol

Belçika’da 7 Ağustos Çarşamba günü itibariyle benzin, dizel ve fuel oil fiyatlarında düşme yaşanacak. 95 Oktan benzin için litre başı fiyatı maksimum 1,6960 euro olacak. 98 Oktan benzinin litre fiyatı ise  maksimum 1,7960 euroya gelecek.

Dizel yakıt kullananlar da bu düşüşten faydalanabilecek. Federal Ekonomi Bakanlığı'nın yayımladığı tarifelere göre, Çarşamba günü dizelin litre başına maksimum fiyatı 1,7300 euroya inecek.

Isınma için fuel oil kullananlara da güzel bir haber var. Bu hafta Çarşamba günü fuel oil fiyatları da düşüyor. En fazla 2.000 litrelik siparişlerde litre başı maksimum maksimum fiyat 0,8718 euro olacak. 2.000 litre ve üzeri siparişlerde ise litre başına maksimum 0,8326 euro ödenecek.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.