BELÇİKA

Beringen Türkgücü, KFC Diest karşısında tek golle galip geldi

Belçika'da 2024-2025 sezonunda 1. Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Beringen Türkgücü, hazırlık maçında KFC Diest’i kendi sahasında 1-0 mağlup etti.

Abone Ol

Beringen Türkgücü, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlık maçında KFC Diest’i ağırladı. Kendi sahasında oynanan karşılaşmada Beringen Türkgücü, yeni sezon öncesi umut veren bir performans sergileyerek sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Murat Kaya’nın antrenörlüğünde yeni transferlerle birlikte geçtiğimiz sezonun kadrosundan oyuncuların da yer aldığı Beringen Türkgücü, ilk yarıda Mikagil Kışlalı’nın attığı şık golle 1-0 öne geçti. 
İkinci yarıda da üstün futbolunu sürdüren ev sahibi ekip, pozisyonlar bulmasına rağmen farkı artıracak golü kaydedemedi.

Maç boyunca oyun kontrolünü elinde tutan Beringen Türkgücü, savunmada da sağlam durarak KFC Diest’e gol şansı tanımadı. Taraftarlarının desteğiyle yeni sezon öncesi moral bulan Beringen Türkgücü, 1. Amatör Ligi’ne hazır olduğunu gösterdi.

Bu galibiyet, Murat Kaya yönetimindeki takımın yeni sezona hazır olduğunun bir işareti olarak değerlendirildi. Beringen Türkgücü, sezon boyunca bu performansını sürdürmeyi ve ligde iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.
Haber ve fotoğraf Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.