Sezonun dördüncü haftasında KVK Beringen deplasmanına çıkan Beringen Türkgücü, eksik kadrosuyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İlk yarıda gol pozisyonlarını değerlendiremeyen takım, ikinci yarıda üst üste gelen gollere engel olamayarak sahadan 5-1'lik ağır bir yenilgiyle ayrıldı. 

Beringen Türkgücü, kaptan Ferhat Teker’in kart cezası, Ömer Güvercin’in izinde olması ve Yusuf Eren’in sakatlığı nedeniyle üç önemli oyuncusundan yoksun sahaya çıktı.

Nd44957 Denoiseai Raw (1)

Belçika'da her gün 14 çocuk okul yolunda kaza geçiriyor Belçika'da her gün 14 çocuk okul yolunda kaza geçiriyor

Maçın ilk yarısında yakalanan sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen takım, Hüseyin Bilican’ın sakatlanarak oyundan çıkmasıyla hücum gücünü iyice kaybetti. 

İkinci yarıya 1-0 önde girmesine rağmen, Beringen Türkgücü arka arkaya gelen iki golle 2-1 geriye düştü. Rakibin baskısını karşılamakta zorlanan takım, kalan sürede toparlanamayarak 90. dakika sonunda 5-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuç, taraftarlar arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Başkan Engin İnce: "Oynanan Futboldan Memnun Değilim"
Beringen Türkgücü Başkanı Engin İnce, KVK Beringen karşısında alınan mağlubiyetin ardından sonhaber.eu’ya yaptığı açıklamada, "Futbolcularımızın performansından memnun değilim. En azından bir puan alabiliriz diye umut etmiştik. Bahanelere sığınmaya gerek yok, kötü futbolun sonucu olarak farklı mağlup olduk. Bu inşallah futbolcularımıza bir ders olmuştur. Futbolda yenmek de var yenilmek de, ama bugün farklı yenildik ve bu nedenle üzgünüz.” dedi.

Nd44938 Denoiseai Raw (1)
Haber ve fotoğraf: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi