Brüksel'deki yeni görevine 15 Eylül 2024 itibarıyla başlayan T.C. Brüksel Başkonsolos Onur Sevim, Belçika’daki Türk toplumuna ve Belçikalı dostlarına yönelik mesaj yayımladı. Sevim, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak ve başarılarına katkı sağlamak için büyük bir istekle çalışacağını vurguladı.

Başkonsolos Onur Sevim Türk toplumuna şu sözlerle seslendi:

Değerli vatandaşlarımız ve kıymetli Belçikalı dostlarımız,

15 Eylül 2024 tarihi itibarıyla Brüksel Başkonsolosluğundaki görevime başlamış bulunmaktayım. 2012-2015 yılları arasında Brüksel Büyükelçiliğimizde İkinci Katip ve Başkatip olarak görev yapmıştım. Bu kez Başkonsolos olarak yeniden sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.

Belçika'da 2023'te belediyeler 124 milyon euroluk ceza kesti! Belçika'da 2023'te belediyeler 124 milyon euroluk ceza kesti!

Başkonsolosluğumuz, Brüksel Başkent Bölgesi, Valon Bölgesi ve Brabant Flaman vilayetinde yerleşik 150 bine yakın vatandaşımıza hizmet vermektedir. Temel amaçlarımız arasında, konsolosluk hizmetlerimizi 7 gün 24 saat anlayışıyla en etkin ve verimli şekilde sunmak, Belçika’daki Türk toplumunun başarı hikayelerini artırmalarına katkı sağlamak ve toplumsal hayata katılımda karşılaşılabilecek sorunları hızla çözmek yer alıyor. Siz değerli vatandaşlarımızın düşünceleri, bizler için büyük önem taşıyor. Hizmet kalitemizi artırmak amacıyla geri bildirimlerinizi her zaman bekliyoruz.

Öneri ve eleştirilerinizi [email protected] adresi üzerinden veya internet sitemizdeki telefonlar aracılığıyla bizimle paylaşabilirsiniz. Başkonsolosluğumuzun kapıları her zaman açık ve güler yüzle sizleri karşılamaya hazırdır.

Ayrıca, faaliyetlerimiz ve duyurularımızdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi tavsiye ederim. (Facebook: T.C. Brüksel Başkonsolosluğu; X: @TC_BrukselBK; Instagram: tc_brukselbk). Başkonsolosluğumuzu her zaman sizin ikinci eviniz olarak görmenizi temenni ediyor, sizlere şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına selamlarımı ve en içten dileklerimi sunuyorum."
Haber: Halil Uygun 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi