Geçtiğimiz Pazar günü, Sint-Jans-Molenbeek'teki Beekkant metro istasyonunda bir kadın doğum yaptı. Bu haberi sosyal medya platformu X'te duyuran Toplu Taşıma şirketi MIVB, aileye güzel bir hediye verdi.

Şirketten yapılan açıklamada kadının ogün sabah saatlerinde kocası ve diğer kızı ile birlikte hastaneye gittiği ancak doğuma daha vakit olduğunu öğrenmesi üzerine parkta yürüyüşe çıktıkları belirtildi.
Yaşananları "Metro ağımızda benzersiz bir olay" olarak nitelendiren MIVB "Geçtiğimiz Pazar günü, MIVB ilk 'metro bebeğini' aldı. Cesur bir anne, Beekkant istasyonunda ailesi, acil servisler ve çalışanlarımızın yardımıyla doğum yaptı.” ifadesini kullandı.

MIVB sözcüsü Cindy Arents'e göre, anne metro yolculuğu sırasında aniden doğum sancıları çekmeye başladı ve saat 18.30 civarında toplu taşıma şirketine olay hakkında bilgi verildi.

Battaniyeler ve mahremiyet sağlandı
MIVB personeli olay yerine vardığında, acil servisler kadına doğum sırasında destek oluyordu. Bunun üzerine MIVB personeli doğumu olabildiğince rahat hale getirmek ve biraz mahremiyet sağlamak için battaniyelerden bir duvar ördü.

Belçika’da Kevser Camii, belediyeye karşı açtığı tazminat davasını kaybetti Belçika’da Kevser Camii, belediyeye karşı açtığı tazminat davasını kaybetti

Anne ve metro istasyonunda dünyaya gelen kız çocuğu, daha sonra Erasmus hastanesine nakledildi. Her ikisinin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ömür boyu ücretsiz seyahat imkanı
MIVB, ebeveynleri ve yardıma koşan meslektaşlarını tebrik etti ve bu özel doğum için "Asla unutamayacağımız bir an, küçük MIVB üyemize doğum hediyesi olarak, ömür boyu ücretsiz seyahat kartı verildi!" açıklamasını yaptı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi