Belçika Federal Polisi, 21 Haziran Cuma gününden 24 Haziran Pazartesi gününe kadar ülke genelinde sıkı trafik denetimleri yapılacağını duyurdu.

'Direksiyon başında alkolsüz ve uyuşturucusuz bir hafta sonu' olarak adlandırılan trafik denetimi günleri bugün saat 18:00'de başlayacak ve Pazartesi günü saat 06:00'ya kadar devam edecek.

Hollanda'daki sigara fiyatları tiryakileri Lüksemburg ve Türkiye'ye yönlendirdi Hollanda'daki sigara fiyatları tiryakileri Lüksemburg ve Türkiye'ye yönlendirdi

Polis tarafından yapılan basın açıklamasında, sürücülerin yapılan kontroller sayesinde alkol veya uyuşturucu etkisinde direksiyon başına geçmek yerine aracı bir noktada bırakmak, taksi tutmak veya toplu taşıma kullanmak gibi çözümler arayacağının umulduğu belirtildi.

Basın açıklamasında, "Ülke genelinde entegre bir yaklaşım ve sayısız kontrol noktası sayesinde, kurallara uymayan sürücüler için kontrol olasılığı daha yüksek olacak." ifadesine yer verildi.

Geçtiğimiz yıl 23 Haziran 2023'ten 26 Haziran 2023'e kadar süren kontrol günlerinde yaklaşık 28 bin sürücü kontrol edildi.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş